HOLUX

Kosár Kosár
Termék kereső
- HUF Szűrés:

Adat- és szerzői jogvédelem

 

Adatvédelmi tájékoztató


A HOLUX Kft. (továbbiakban: Adatkezelő) online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait, kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából, és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak a webáruházban kezelt személyes adatait.

Az adatkezelő címe: 1135 Budapest, Béke u. 51.-55.
Az adatkezelő elérhetősége: +361 4502700, hoso@holux.hu


Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása.

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felhasználó regisztrációnál kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

Az érintettek köre: regisztrált felhasználók  és regisztráció nélküli vevők

A kezelt adatok köre: a felhasználók által megadott, a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok: Név, Elérhetőség (telefon,fax, email), Szállítási cím, Számlázási cím, Felhatalmazott neve és telefonszáma

Az adatgyűjtés célja: a megrendelések teljesítése és számlázás.

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:
- A HOLUX Kft. kereskedelmi munkatársai.


A vásárló kérelmezheti az adatkezelőnél
- tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,
- személyes adatainak helyesbítését,
- személyes adatainak zárolását.

A felhasználó a regisztráció során megadott felhasználói név és jelszó segítségével, a webáruház oldalaira belépve megtekintheti, módosíthatja saját adatait vagy írásban kérheti adatainak zárolását.

A regisztráció nélküli vevők adatai a rendelés teljesítését követően zárolásra kerülnek.


Ha korábban megrendelést küldött el, akkor a megrendeléshez az elküldés pillanatában érvényes adatok lettek csatolva. A megrendeléshez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy zárolását az adatkezelőnél személyesen, telefonon vagy e-mailben kezdeményezheti.

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy zárolása érdekében.

Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz ( www.naih.hu/kapcsolat.html ) fordulhat.

A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: Nemzeti Jogszabálytár (www.njt.hu)

 

Adatkezelési nyilvántartási szám webshophoz kapcsolódóan: NAIH-78601/2014.

Adatkezelési nyilvántartási szám hírlevél küldésre vonatkozóan: NAIH-78602/2014.

 

Szerzői jogok

● Ön a (www.fenyaruhaz.hu) honlapra (a továbbiakban: Honlap) való belépéssel elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója a rendszernek.

● A Honlapon található tartalom a HOLUX Kft. kizárólagos szellemi tulajdona.

● A HOLUX Kft. fenntart minden, a Honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával, terjesztésével kapcsolatos jogot. A Honlap tartalmát nemzetközi és magyar törvények védik.

● A HOLUX Kft. előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a Honlap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, védjegy, fotó, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) felhasználása, feldolgozása és bármilyen módon történő értékesítése. A Honlap tartalmának egyes részeit − kizárólag saját felhasználás céljából − merevlemezére elmentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

● A Honlap oldalai teljes terjedelmükben, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, tilos azokból bármely részt kivágni, és azt nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni.

● Tilos továbbá a HOLUX Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül a Honlap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével újraközvetíteni, még változatlan formában is.

● A Honlap jogosulatlan felhasználása büntetőjogi és polgári jogi következményeket von maga után.

● A Honlapról értesüléseket csak a Honlapra való hivatkozással lehet átvenni úgy, hogy az átvevő nem módosíthatja az eredeti információt és köteles a Honlapra utaló egyértelmű hivatkozást minden későbbi hivatkozásnál is feltüntetni.

● Domain-jeink neve, valamint a HOLUX név és logó szerzői jogi védelem és védjegyoltalom alatt áll, felhasználása – hivatkozás kivételével – kizárólag a HOLUX Kft. előzetes, kifejezett írásbeli hozzájárulásával lehetséges.

● A HOLUX Kft. pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatás félreértéséből fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

● A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A HOLUX Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának teljes körű megtérítését.

 

 

"Tisztelt Vásárlóink!
2018. december 23-tól 2019. január 1-ig zárva tartunk. Nyitás: 2019. január 2. 7:30. Ez idő alatt leadott webes rendeléseiket január 2-tól dolgozzuk fel.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk!"


  • Különleges ajánlataink

Belépés

Csak regisztrált partnereink részére szükséges!





A kosár tartalma

Visszatöltöttük az előző látogatásakor használt kosarát.


Ha nincs szüksége a termékekre, nyomja meg a 'kosár ürítése' gombot

Kosár
Az ön kosara üres

Böngésző