HOLUX

Kosár Kosár
Termék kereső
- EUR Szűrés:

Milyen előnyöket kínál a HOLUX fényáruház?


● Kétszintű vevőkiszolgálás

1. Az Alapszint az oldal megnyitásakor automatikusan megjelenik, és így bárki számára hozzáférhető a termékkínálatunk, illetve a termékekhez tartozó műszaki információ. A belépés és a vásárlás regisztrációt nem igényel, de itt kedvezményes árak nem jelennek meg, csak a lakossági vásárlási akciók érhetők el.

2. A második – törzsvásárlói – szintet korábban regisztrált partnereink vehetik igénybe, illetve itt lehet regisztrálást kezdeményezni. Jelszóval rendelkező partnereink a felkínált termékekhez tartozó műszaki információs anyagon felül a HOLUX-nál meglévő fizetési és ármegállapodásnak megfelelő adatokat találják.

● Az elektronikus megrendelés jelentősen lecsökkenti a megrendelés átfutási idejét, s az egyértelmű termék-azonosítás révén az esetlegesen felmerülő félrerendelések eshetőségét is tovább lehet csökkenteni.

● Internetes áruházunk a megrendelés pillanatában tájékoztatja Önt az áru várható kiszolgálási idejéről, és megadhatja az áru kiszállítási címét is.

● Internetes áruházunk egyedülálló módon betekintést enged az Ön által eszközölt vásárlások történetébe, így például egy korábban kiállított bizonylat megtekinthetővé válik – természetesen az adatvédelmi előírások szigorú betartása mellett. Így lehetővé válik egy korábban megvásárolt termék gyors kikeresése, ami jelentős időmegtakarítást jelenthet.

● Az elektronikus ügyintézés kimondottan környezetbarát forma, bevezetésével társaságunk – üzleti filozófiájához hűen – segíti környezetünk védelmét is.

● Webáruházunk kínálatát állandóan bővítjük és frissítjük.

A bejelentkezéssel, regisztrációval, valamint a jelszóval kapcsolatosan részletes tájékoztatót a Vásárlási útmutató című menüpont tartalmazza.

 

Amennyiben internetes áruházunkkal kapcsolatosan további információ, segítség szükséges, kérjük, forduljanak hozzánk bizalommal a hoso@holux.hu email címen, valamint a 06-1-450-2700 telefonszámon.


Győződjön meg Ön is arról, hogy a "magas minőség – elérhető áron" célkitűzésünk szellemében – számos világcég kizárólagos hazai képviselőjeként – a legkedvezőbb kereskedelmi feltételekkel kínáljuk világszínvonalú termékeinket!

 

  • Különleges ajánlataink

Belépés

Csak regisztrált partnereink részére szükséges!

A kosár tartalma

Visszatöltöttük az előző látogatásakor használt kosarát.


Ha nincs szüksége a termékekre, nyomja meg a 'kosár ürítése' gombot

Kosár
Az ön kosara üres

Böngésző